Adje gaat voor 8 maanden de cel in

adje

Het hing al 6 jaar als een donkere wolk boven de carriere van Adje, maar vanaf 8 september gaat de Sloddervosgang frontman voor 8 maanden de cel in.

De Amsterdammer heeft zich afgelopen jaren uit de naad gewerkt, om de rechter te laten zien dat hij echt veranderd is en voor een andere carrière heeft gekozen. De rechter zag dit echter niet als een reden om de rapper vrij rond te laten lopen. Resultaat is dat de rapper vreselijk veel muziek klaar heeft liggen, maar op een belangrijk moment in z’n carriere er dus 8 maanden tussenuit verdwijnt.

“Het is geen klein vergrijp waar ze me voor verdenken. Ik word verdacht van het voorbereidingshandelingen treffen voor het invoeren en verhandelen van cocaïne en ben daar ook voor berecht. Op 9 september moet ik mij melden en zal ik acht maanden lang vast komen te zitten.”

Met veel moeite heeft Adje nog de datum dat hij zich moet melden kunnen verplaatsen van 1 augustus naar 9 september zodat hij gisteren nog de SlodderVosGang tape kon releasen en op het Encore Festival kon optreden. Hij hoopt dat er nog een hele kleine kans bestaat dat zijn celstraf wordt omgezet naar een taakstraf of huisarrest. Mocht dat niet gebeuren zal de Sloddervosgang frontman zich gaan richten op andere zaken. Hij wilt zichzelf in de cel bijvoorbeeld leren hoe hij een goed filmscript kan schrijven.

Hij hoopt dat Cho, Blake en Jowy Rosé in de tussentijd doorgroeien en ze samen Streetknowledge naar een hoger plan kunnen tillen als hij terug is. “Het bedrijf zal anders ingericht gaan worden. Ik kan nu eindelijk echt beloftes maken en ze nakomen. De dreiging is weg.” aldus Adje.

Bron: ballinnn.com

Update: Zie hieronder de bekendmaking tijdens zijn optreden