Adje – That Money Bwooy (Prod. Reverse) + Winnaars

Geen ingewikkelde marketing strategieën, release dates of geforceerde deadlines. Adje (Ado’nis) en Jawson (Jayh) doen het Slordig.

Het tot stand komen van de mixtape Slordig verliep alles behalve het eerstgenoemde. Adon’is en Jayh doken afzonderlijk van elkaar in de studio met producer Reverse voor diens soloprojecten. Na verloop van tijd werden de oude vrienden steeds meer door elkaar geïnspireerd en maakten zonder er bij stil te staan tientallen nummers met elkaar.

De soloprojecten staan niet stil, maar ze konden het niet laten om de liefhebbers een kijkje in de keuken te geven. Om de honger naar goede muziek tijdelijk te stillen schotelen Adje en Jawson samen met DJ Lil’Vic de tape ‘Slordig’ voor. Met videoclip extrodinaire ‘F#*K Wachten’ hebben jullie de eerste wapenfeit kunnen proeven.

Slordig is nu ‎​verkrijgbaar op een exclusieve usb-stick die je gratis kan bestellen op heineken.nl of kan afhalen bij de kledingwinkel Precinct 5 te Amsterdam.

De winnaars van de Slordig release party prijsvraag:

dodehiphop
royzegthoi
thaking
sander12
bvcady

Allemaal gefeliciteerd! Top Notch neemt per e-mail contact met je op. Heb je niet gewonnen en wil je morgen wel naar de Jimmy Woo voor de releaseparty, zul je de usbstick moeten ophalen bij de kledingwinkel Precinct 5 te Amsterdam.

BONUS: De track ‘That Money Bwooy’ kun je hier alvast downloaden…

1 July