Agent claimt 2pac te hebben geholpen met zijn dood in scène te zetten

Tupac leeft nog, dat claimt een inmiddels gepensioneerde agent. De agent, die luistert naar de naam David Myers, is momenteel in een kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de gerenommeerde krant The Mirror, betaalde Pac in 1996 maar liefst 1,5 miljoen dollar aan Myers om de rapper te helpen met zijn eigen dood in scène te zetten.

Het is wereldwijd bekend dat 2pac in de herfst van 1996 neergeschoten is en ook officieel dood is verklaard. Toch zijn er overal geruchten blijven zweven over een vermaarde ‘fake death’. Nu Myers voelt dat zijn eigen einde steeds dichter nadert, biecht hij de daad alsnog op.

Zo zegt hij “De wereld dient te weten wat ik gedaan heb. Ik schaam me dat ik geld aannam om mijn mond te houden en kan niet sterven zonder de wereld en de mensen het te laten weten.” Daarnaast claimt David Myers zelfs dat Pac 50 duizend dollar betaalde voor een vervangend en vrijwel identiek lichaam om destijds mee te nemen naar het lijkenhuis.

Suge Knight in afwachting van zijn procesSuge-Knight-appears-in-court-for-a-arraignment-hearing-in-his-murder-trial

Als dat nog niet genoeg schokkende informatie is komt er ook nog bij dat Myers claimt in overleg te zijn geweest met Suge Knight, die zelf publiekelijk vertelde dat Tupac nog steeds in leven zou zijn. Suge, die momenteel vastzit voor vermoedelijke moord en in afwachting is van zijn proces, zou een grote rol in het geheel hebben gespeeld. Dit verhaal zal ongetwijfeld nog een vervolg gaan krijgen..

22 September