Akademiks betaalt de 25 duizend dollar die 6ix9ine nog schuldig was

De video die begin deze week verscheen van een juwelier uit New York, heeft voor veel ophef gezorgd op het internet. In de video claimt de verkoper dat hij nooit betaald heeft gekregen voor een armband die hij voor 6ix9ine heeft gemaakt, met een prijskaartje van 25.000 dollar.

50 Cent nam het op voor Tekashi en zei de juwelier dat hij naar zijn geld kon fluiten. Later verscheen op 6ix9ine’s Instagram een video waarin hij een facetime gesprek heeft met de juwelier, wat lijkt of de rapper zijn gelijk krijgt en de armband als promotiemateriaal had gesponsord gekregen.

Nu is het de juwelier die weer, via social media, zijn kant van het verhaal doet en post een foto van een betaalde factuur. Het zou gaan om de 25.000 dollar voor Tekashi’s armband en degene die deze rekening zou hebben betaald is DJ Akademiks. De juwelier bedankt Akademiks en zegt 6ix9ine de volledige video van het telefoon moet posten.

Het probleem lijkt hierbij opgelost, echter weet je nooit waar 6ix9ine zich weer in verwikkeld krijgt. Check hieronder de laatste post van de juwelier.