Akademiks heeft 5K voor elke man die met Chrisean Rock het bed gedeeld heeft, Blueface daagt hem uit voor een gevecht

Blueface en Akademiks hebben het al een tijdje met elkaar aan de stok en Blueface wil de beef oplossen in de ring. De twee begonnen eerder deze maand online door elkaars carrière en financiën belachelijk te maken.

Dit weekend gooide Blueface olie op het vuur door te zeggen dat Akademiks zijn reallife soap Crazy In Love kijkt om te haten erop. De serie volgt Blueface en zijn (ex-)vriendin Chrisean Rock. Akademiks claimde vervolgens op zijn Twitch dat Blueface zijn anderhalf miljoen dollar huis op de lijst staat voor gedongen verkoop. Hij noemt de rapper blut en vraagt om papieren die het tegendeel bewijzen.

Volgens Blueface klopt het inderdaad dat het huis op de lijst staat voor gedwongen verkoop, maar niet omdat hij het niet kan betalen. Volgens de Thotiana rapper zouden er teveel klachten zijn geweest in de buurt vanwege overlast. Na zijn uitleg zegt hij nog dat hij meer huizen heeft dan Ak, terwijl de blogger veel ouder is. en maakt hij zijn inkomstenbron belachelijk: “Akademiks makes money off donations get a real job bro.”

De beef ging gisteren weer verder toen Blueface een foto stuurde om te laten zien dat hij zijn huis allang bezit. “You rented out your first house last year I’m already on my 3rd bro stop it…it’s crazy work,” voegde hij er nog aan toe.

Blueface keerde terug op Twitter om Akademiks uit te dagen voor een vechtpartij. Ak zou eerder Lil Baby uitgedaagd hebben, maar die ging er niet op in. Blueface heeft er wel zin in en probeert de blogger onder druk te zetten om akkoord te gaan.

Akademiks reageerde uiteindelijk door een uitspraak van de rapper naar boven te halen. Blueface zei dat het kind van de zwangere Chrisean niet van hem was en dat ze met tien andere mannen het bed gedeeld heeft afgelopen jaar. Ak gaat naar eigen zeggen alleen akkoord als Blueface met die tien mannen vecht. Daarna biedt de blogger 5000 dollar aan voor elke man met wie Chrisean seks gehad heeft om een DNA test te doen en uit te vinden van wie de baby is.