Akwasi doet live bij Koffietijd zijn single Dorst en ontvangt Gouden Plaat

Na 3 albums van Zwart Licht besloot Akwasi zich tijdelijk te richten op zijn solocarrière en bracht hij in 2014 zijn album Daar Ergens uit. Een van de nummers van het album was Dorst en ging hij hier in samenwerking met Gerson Main & Rob Dekay. De video heeft maar liefst 266.205 views en is het nummer ruim 1 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Vanmorgen was Akwasi te gast bij Koffietijd en mocht hij zijn vrienden vertellen dat het aanstekelijke nummer Dorst goud is geworden. Na de gouden plaat in ontvangst te hebben genomen doen ze het nummer nog eens live.

Het voelt goed om nu dan eindelijk als onafhankelijk label een gouden plaat te ontvangen. Dit is fucking hard! ??? het kan gewoon. ????????? Bedankt voor het geloven in #DAARERGENS en in het bijzonder in onze schaamteloze meezinger #DORST. Fijn dat wij dit samen hebben kunnen doen, Eddy, Marra, Gerson, Rob, Ebbe, Myrthe, Randell, Jasper, Niki, Sari, Thomas, Gyo, Ivan, Pieter, Ramon, Ramon v. G, Chopi, Edwin, Sander, Hessel, Tess, Dawit, Thimo, Kevin, Marnix en natuurlijk de Neerlands Dope crew; Cle, Ahisha, Jeffrey, Aldo, Rose, Hariwa en natuurlijk Jay Sunsmith. Dwight & de VIGICS crew voor de clip. Bridget & de Shownieuws crew. Extince! Senna & Malu van Hennessy, Tamara van MINI, Mounir & Tess van Red Bull voor het geloven in mijn ideeën en de samenwerkingen! Bedankt aan Kees & Topnotch voor de geboden ruimte om volledig mijn eigen ding te kunnen doen. #ZL. Hayzee, Leeroy, Martin, Earl voor het geduld. Ik heb zin in #Bliksem. Zwart Licht album is next op. Mama, papa, Kwame, Mitchell, Nanaama, Junior en al mijn neefjes en nichtjes die #DORST mee hebben gezongen. En natuurlijk alle liefhebbers en fans! Jullie hebben dit mogelijk gemaakt. I appreciate ALL OF YOU.❤️❤️❤️ Volg aub @neerlandsdope voor onze laatste ontwikkelingen. Binnenkort maken wij de eerste lichting nieuwe acts bekend!!! R.I.P Goldenboy & PIERRE. Deze is voor jullie. ?. #GOUD

A photo posted by AKWASI (@antonkarel) on

24 February