Akwasi slaat hard terug na ontvangen haatberichten van universitaire student

Akwasi krijgt sinds zijn beruchte speech tijdens de Black Lives Matter-​demonstratie in Amsterdam nog steeds haatberichten toegestuurd op social media. Naast de lof die de rapper kreeg voor zijn toespraak op de Dam is er nog steeds een deel van de Nederlandse bevolking die de Amsterdammer niet meer uit kan staan. Zo kreeg Akwasi vrijdag een bizar bericht binnen via Instagram en hij besloot keihard terug te slaan.

Een jongeman genaamd Joeri besloot Akwasi verrot te schelden, nadat gisteren bekend werd gemaakt dat Akwasi niet meer vervolgd wordt voor zijn oude tweets over Zwarte Piet. Dat is de reden dat hij gisteren weer berichten kreeg. De persoon in kwestie schreef onder meer het volgende: “ik hoop dat je k*nker snel door je kop wordt geknald, zou daar al mijn geld voor over hebben.”

Echter was Joeri niet helemaal scherp en kon Akwasi snel achterhalen wie de persoon was achter het account. Zo wist Akwasi te achterhalen dat hij een student was van de Vrije Universiteit in Amsterdam en dat hij de opleiding Psychologie volgt. De rapper riep zijn volgers meteen op om zijn school te mailen. Check de overige berichten hier.