Album: Big K.R.I.T. – ReturnOf4eva

Def Jam signee Big K.R.I.T. biedt zijn tweede album ‘Return of 4eva’ gratis en voor niks aan.

Download het album hier

Big K.R.I.T. – ReturnOf4eva

1. Dreamin (clean version)
2. Dreamin (dirty version)
3. American Rapstar (clean version)
4. American Rapstar (dirty version)
5. R4 Intro
6. Rise and Shine
7. R4 Theme Song
8. Dreamin’
9. Rotation
10. My Sub
11. Sookie Now (feat. David Banner)
12. American Rapstar
13. Highs & Lows
14. Shake It (feat. Joi)
15. Made Alot (feat. BIg Sant)
16. Lions and Lambs
17. King’s Blues
18. Time Machine (feat. Chamillionaire)
19. Get Right
20. Amtrak
21. Players Ballad (feat. Raheem Devaughn)
22. Another Naive Individual Glorifying Greed and Ecouraging Racism
23. Free My Soul
24. The Vent

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

29 March