Album: Hef – 13

hef-13
Vanaf vandaag is eindelijk het derde album van Hef uit. Na zijn volledige top 13 te hebben besproken met Jiggy en de video van Kofferbak, is de plaat vanaf nu te verkrijgen via iTunes en hier te beluisteren. Er staan (uiteraard) 13 nummers op het album en er staan gastbijdrages op van Adje, Crooks, Dio, Jonna Fraser, James Watts, Sevn Alias en Diggy Dex. De productie komt op naam van producers als Davey Donovan, Sliscobarz, Soundseduction, Dr. Moon, Esko, Krankjoram en Spanker. Het artwork is verzorgd door Brian Elstak en Ilja Meefout.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

18 December

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "Album: Hef – 13"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tammer
Gast
tammer

Mooie viddy gaan schieten bij nummer “DROOM”? Zou zelfs een mainstream hit kunnen worden.

Alleenmaarliefde
Gast
Alleenmaarliefde

BUNDESSSSS, op Terschelling blazen we komend jaar weer iets. groeten vanuit 058.

--
Gast
--

Ga het nu checken !! Ben erg benieuwd

Keesje
Gast
Keesje

HEFtig, Legend of the Netherlands. k Heb het Gezegd !

--
Gast
--

Paar hele harde tracks , vind allemaal om geld, voor de fam en in mindere mate kofferbak toch wel de minste tracks.

djaffa
Gast
djaffa

Jammer dat er geen download link is

nergens
Gast
nergens

lang gewacht op deze maar sws wachten waard geweest

lil lily
Gast
lil lily

deze album stelt mij teleur

M
Gast
M

Als jullie dit tof vinden kennen jullie de Hef van lek, boys in the hood en met name hefvermogen niet. Dat was good shit dit is niks man… Zwakke beats en zwakke rijms. hefvermogen een van de beste nl’se hiphop albums ooit. Papierwerk was al een stuk minder en op deze zal ik heel snel uitgekeken zijn en 6.5 was ook matig. Andersgezegd welke rapper gaat de real hiphop in nederland redden aangezien hef het niet meer kan. Misschien adje of sepa?

hairysupersaiyan
Gast
hairysupersaiyan

wollah stelt teleur man hef is vanaf nu over voor mij. probeer hem elke keer te luisteren maar het kan gewoon niet meer man die oude hef is loesoe…. hef out

Ine
Gast
Ine

die track ‘morgen weer’ is mn favo tot nu toe

BENGKSY
Gast
BENGKSY

Droom & Bolle zijn toch wel zijn hardste tracks op deze plaat. Puur omdat er wat meer volwassenheid in naar voren komt en gevoel in zit. En Esko haal die lelijke tag eens een keer weg (zo irritant). Ik zo

Dvniel
Gast
Dvniel

Jullie doen alsof lines als “ik gooi een paar lines en zit in haar als roos” hard zijn.. hef’s ding is nooit lines geweest, meer de stem flow en beats.. dit is gewoon een best lekker album, hij heeft beter gehad, maar ook minder. Je moet er ff inkomen laat dat “oude hef” ding los..

Kara
Gast
Kara

Heftige plaat

RKA
Gast
RKA
Shit. Zo lang uitgekeken naar deze, maar weet het niet man. 6,5 beloofde al niet veel goeds. Maar 13 is echt een terugkijk album. Weet hij zelf ook dat het over is? Of in ieder geval snel over is? Ik begrijp dat als je ouder wordt de honger verdwijnt die nog wel in Hefvermogen en Papierwerk (mindere mate) zaten, maar het schuurt nu wel gevaarlijk vaak langs de welbekende melodramatische cliche tafereeltjes. (droom… bolle… etc..) Hoewel dat meteen ook wel de hardste tracks zijn. Maar ze klinken zo afscheid. Ik heb te vaak een – dit is het dan –… Read more »
wpDiscuz