Ali B. Wint Zilveren Televizier Ster

Tijdens het Televizier gala 2012 is Ali B. vrijdagavond in prijzen gevallen. De man die De Grootste Familie van Nederland hiphop met een vleugje volksmuziek voedde, werd als beste presentator gekozen en won zodoende de Zilveren Televizier Ster Man. Ali liet Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen van Koningsbrugge achter zich en kreeg de prijs uitgereikt van astronaut André Kuipers.

Ali B. was niet alleen als presentator genomineerd, zijn programma Op Volle Toeren streed ook mee voor de hoofdprijs van de avond, de Gouden Televizier Ring. Helaas voor Ali ging die prijs naar The Voice of Holland.

Ali B. Op Volle Toeren brengt rappers en Nederlandse volkszangers samen om in een muziek uitwisselingsprogramma elkaars nummers remaken. Onder andere Winne, Keizer, Kempi, Sticks, Fresku, RB Djan en Kleine Viezerik werden gekoppeld aan zangers als Willeke Alberti, Stef Bos, George Baker, Imca Marina en Armand. In december gaat het derde seizoen van de show van start.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

20 October

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.