Ali B. Wint Zilveren Televizier Ster

Tijdens het Televizier gala 2012 is Ali B. vrijdagavond in prijzen gevallen. De man die De Grootste Familie van Nederland hiphop met een vleugje volksmuziek voedde, werd als beste presentator gekozen en won zodoende de Zilveren Televizier Ster Man. Ali liet Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen van Koningsbrugge achter zich en kreeg de prijs uitgereikt van astronaut André Kuipers.

Ali B. was niet alleen als presentator genomineerd, zijn programma Op Volle Toeren streed ook mee voor de hoofdprijs van de avond, de Gouden Televizier Ring. Helaas voor Ali ging die prijs naar The Voice of Holland.

Ali B. Op Volle Toeren brengt rappers en Nederlandse volkszangers samen om in een muziek uitwisselingsprogramma elkaars nummers remaken. Onder andere Winne, Keizer, Kempi, Sticks, Fresku, RB Djan en Kleine Viezerik werden gekoppeld aan zangers als Willeke Alberti, Stef Bos, George Baker, Imca Marina en Armand. In december gaat het derde seizoen van de show van start.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

20 October

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.