Alle muziek die je vandaag nodig hebt met o.a. Bizzey, Jacin Trill, Ismo & Mario Cash

Bizzey – DRUP ft. Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks
Bizzey heeft zijn nieuwe single DRUP online gezet. Hij gaat op de track de samenwerking aan met Kraantje Pappie en Jonna Fraser, een combinatie die we eerder hoorden op Ik Heb Je Nodig. DRUP is geproduceerd door Ramiks.

Jacin Trill – F.A.C.T.S. ft. Henkie T. (prod. 808milli)
Jacin Trill deelt vandaag zijn samenwerking met Henkie T. Het gaat om de track F.A.C.T.S. De track is -hoe kan het ook anders- geproduceerd door 808milli. Het nummer maakt onderdeel uit van Jacin’s nieuwe project. Check de samenwerking met HT hieronder.

Ismo – Niet voor mij ft. Madina
Ismo heeft zijn nieuwe track Niet voor Mij gedropt. Het nummer is een samenwerking met Madina en hieronder te beluisteren.

Mario Cash – Better (prod. Noiz)
Mario Cash heeft zijn nieuwe track Better gedropt. De rapper kwam twee weken geleden weer op vrije voeten en werkt onder meer aan een compilatie-EP van zijn eigen label CashCity. Vlak voor de jaarwisseling dropte hij de derde single van het project. Zijn nieuwste solosingle Better is geproduceerd door Noiz. Beluister ‘m hieronder.

Yung Internet – Vies ft. Dio
De mannen van Yung Internet zijn terug met hun nieuwe single Vies. Op de laatste verse van het nummer is Dio te horen. Vies zal verschijnen op het nieuwe project van de groep, genaamd Binnenstad 2.


Ness – One Day Fly ft. Donella & Bassistent (prod. Makurmula)
Ness heeft zijn track One Day Fly online gezet. Hij wordt op het nummer bijgestaan door Donella (Eljero Elia) en Bassistent. De productie komt van de hand van Makurmula.

JR Kenna – Bubble It ft. Big Shenn
JR Kenna en Big Shenn hebben de handen ineen geslagen voor het nummer Bubble It. Check de track hieronder.

Yung Noodle – Dinomistic Drop ft. Rey Tranquilo
Rotterdam Airlines-signee Yung Noodle heeft zijn nieuwe track Dinomistic Drop online gezet. Ook Rey Tranquilo is op het nummer te horen. De rapper won afgelopen jaar de Grote Prijs van Nederland in de categorie hiphop.

Guydo – Conmigo
Guydo heeft zijn nieuwe tune Conmigo gedeeld. Check ‘m hieronder.