🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Allerlaatste gig Kleine Jay en Cartes

Op 12 november komt het moment om definitief afscheid te nemen van Kleine Jay & Cartes. In het poppodium W2 in Den Bosch geven Kleine Jay & Cartes hun allerlaatste show als nederhop-duo. DJ Fonk is de DJ van de avond en zal worden bijgestaan door host Lentini.

5 jaar lang waren ze hét Bossche rap duo. 2x wonnen ze de Grote Prijs van NL, ze deden samen bijna 200 levendige shows in Nederland en Belgie en brachten 1 mixtape en 2 platen uit. Speciaal voor dit laatste concert is er een 56 pagina tellend boekje + CD met instrumentals geselecteerd door Radjie en Alecto. Deze gelimiteerde ‘souvenir’ zal tijdens de avond te koop zijn samen met alle andere merchandise en Cd’s. Fans kunnen een extra lang concert verwachten met een hoop emoties en tracks die al tijden niet ten horen zijn gebracht. Om de fans te bedanken is de entree bewust laag gehouden (7,50). Support daarom de allerlaatste show van dit energieke Nederhop-duo.

Speciaal voor het afscheidsconcert van het Bossche duo mogen wij 3 Kleine Jay & Cartes Prijspakketten weggeven. Laat in een comment weten waarom jij zo graag dit unieke prijspakket wilt winnen en wie weet ligt deze binnenkort wel op jouw deurmat.

Datum: 12-11-2011
Aanvang: 20:00
Entree: €7.50 (incl. servicekosten)


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

25 October

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X