Amber Flux – VRGTNTTGNTNVRND ft. Kraantje Pappie

amberflux-vergeetniet
Amber Flux wordt bijgestaan door Kraantje Pappie op het nummer ‘VRGTNTTGNTNVRND’ (Vergeet Niet Te Genieten Vriend). De track is gemaakt voor haar vader John Flux, die momenteel vecht tegen zijn ziekte. Lees hieronder wat Kraantje over de track te zeggen heeft en beluister het nummer daaronder.

Nu zit ik in de auto onderweg naar Solar Festival. En heb ik net een zo goed mogelijk beeld proberen te schetsen over een van mijn vrienden waar voor het liedje hierboven is gemaakt. Waarom? Mijn gabber is ziek. Heel ziek zelfs. Ik krijg weer kippenvel als ik terugdenk aan het moment dat John mij even apart nam om te vertellen dat ze kanker geconstateerd hadden. John had, voor hij wist dat hij ziek was, één van de zinnen uit mijn liedje met Doe Maar als levensmotto omarmd; ‘Vergeet niet te genieten vriend’. Zo ontstond de hashtag #VRGTNTTGNTNVRND. John vertelde me dat hij ziek was. Ik vroeg; “wat nu?” “Het kan snel gaan Lex, dus ‘vergeet niet te genieten vriend'”.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

3 August

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz