Amsterdams kledingmerk Social Society presenteert hun eerste collectie

2
Ibrahim Chaara en Carlos Janga missen unieke essentiële items met een extra touch in het modelandschap. De mannen laten met de eerste drop zien wat zij precies met deze extra touch bedoelen. De kleding uit de eerste collectie, zijn dagelijkse items die je snel uit de kast trekt en leuk kunt combineren. Even snel naar de winkel, stylish maar toch simpel naar een college of gewoon een avondje helemaal los gegaan. Met Social Society, heb je in iedergeval de basis in huis.

Vandaag de dag zien we dat jongeren zichzelf o.a. via mode en muziek uiten. Met Social Society creëren de twee mannen een community én lifestyle met mensen die een passie en liefde hebben voor mode, vormgeving, design en natuurlijk muziek. Check de foto’s uit hun lookbook hieronder en check meteen de website.

1 moodbook-social-society-10 moodbook-social-society-08 moodbook-social-society-06 moodbook-social-society-05 moodbook-social-society-04 moodbook-social-society-03 moodbook-social-society-02 moodbook-social-society-01 moodbook-social-society-11

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

23 December

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz