Arek Wrzosek haalt hard uit naar Badr Hari: ‘Ik vind hem een p*ssy’

Arek Wrzosek heeft in een interview met Sportnieuws hard uitgehaald naar Badr Hari. De Poolse vechter zegt onder meer dat de Amsterdamse vechter niet meer zijn idool is na alles wat er gebeurde tijdens hun laatste Glory-gevecht in Hasselt. Het eerste gevecht werd door Arek gewonnen en de laatste partij werd vroegtijdig gestaakt door rellen op de tribune. “Glory geeft maar om 1 persoon en dat is Badr Hari. Ze hebben mij oneerlijk behandeld.”

“Ik heb alle respect voor Badr verloren na wat hij deed. Zowel in de ring als wat hij daarna op social media postte. Hij is mijn idool niet meer. Ik wens hem het allerbeste, maar ik vind hem een p*ssy. Ik probeer niet teveel slechte dingen te zeggen, vanwege die rechtszaak. Maar als alles voorbij is, zal ik alles vertellen.”

De Poolse vechter heeft in het interview aangegeven dat hij open staat voor een derde gevecht, maar dan wel op zijn voorwaarden. “Misschien ooit, maar nu op mijn terrein en met mijn regels. Dat alles mag. Ellebogen in z’n gezicht als hij op de grond ligt enzo. Alleen dan zou ik het willen.” aldus Arek Wrzosek. Hij vervolgde met: Ik heb in het 2e gevecht laten zien dat mijn winst in het 1e gevecht geen ‘geluk’ was. Ik was ook het 2e gevecht aan het winnen. Dus ik denk niet dat Badr zelf nog een rematch wil. Ik denk dus niet dat het ervan komt.” Bekijk het interview hieronder.