🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Aristoteles, Pjotr, Russo, Stayy Cozy en Mastah droppen hun nieuwe video’s

Vrijdag staat bekend als een dag waarop veel muziek dropt. Ook vandaag zijn artiesten uit binnen- en buitenland weer druk met nieuwe muziek droppen. Ook droppen op deze dag veel videoclip, daarom zetten we deze voor jou hier op een rijtje.

Deze lijst is voor de laatste videoclips van Nederlandse bodem.

Pjotr – Bloed Op De Tape
Vorige week won Pjotr de Most Wanted 2018 en vandaag dropt hij de videoclip van het nummer Bloed Op De Tape. Dit nummer is de eerste single in aanloop naar zijn aankomende EP. De clip is in Antwerpen opgenomen en hieronder te zien.

Stayy Cozy – Winterwalk ft. On The Fence
Stayy Cozy is terug met nieuwe muziek en dropt hierbij ook een videoclip. Het gaat om het nummer Winterwalk waarop hij samenwerkt met On The Fence. Kijk hieronder de videoclip van Winterwalk.

Aristoteles – Never Had
Aristoteles dropte vandaag zijn nieuwe single Never Had. Dit is zijn tweede single van dit jaar nadat de engelstalige rapper het nummer Charged Up met Digitzz dropte. De track is geproduceerd door Gers Pardoel en vandaag komt ook de videoclip uit van het nummer. Check hem hieronder.

Russo – Belt Mij
Eerder vandaag dropte de Top Notch artiest al zijn debuutsingle en nu is daar ook de videoclip van Russo’s Belt Mij. Zie hem hieronder.

Mastah – Stilletjes Bewegen
Mastah dropt zijn tweede single in aanloop naar zijn Borba EP die binnenkort zal verschijnen. Na Balkan 2.0 is het tijd voor Stilletjes Bewegen. Bij deze single voegt hij ook een videoclip toe en is hieronder te bekijken.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

13 April

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X