Artwork: Kraantje Pappie – Semi Bekend

Het is dit jaar hard gegaan met Kraantje Pappie. De release van zijn debuutalbum ‘Crane‘ begin dit jaar, heeft geleid tot veel televisieoptredens, festivalshows, een vaste plek op de radio en meer. In alle gekte heeft Crane de tijd gevonden om een nieuwe EP te maken. In samenwerking met het trio Noisia, die alle producties verzorgen, brengt de Groninger dit najaar ‘Semi Bekend’ uit.

De eerste video van de EP is de titeltrack ‘Semi Bekend’ en zal op 4 oktober gereleased worden. Aan de hand van de tape zal Kraantje Pappie gaan touren door Nederland en België. Vanaf 9 november zal Crane door het land reizen met de mannen van Fata en mede-Groninger Roberto Tan aan zijn zijde. Voor de shows in België neemt hij Safi & Spreej mee.

Buiten dit alles om, is er ook een Kraantje Pappie app te downloaden voor iPhone en Android. Met de app heb je alle info betreffende Crane binnen handbereik. Denk hierbij aan nieuws, showdata, social media updates, promoacties, exclusieve muziek en foto’s. De app is gratis te verkrijgen in de App Store en Google Play.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

27 September

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.