🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

ASICS viert 30 jaar GEL technologie

161011_30years_gel_light_iii_kv

Naast vooraanstaand sportmerk heeft ASICS zich inmiddels ook ontwikkeld tot tof streetwear merk. Met exclusieve samenwerkingen en dope collecties is ASICS vaste prik geworden in de collectie van menig sneakerhead.

Tijdens die ontwikkeling heeft de GEL technologie altijd centraal gestaan. Dit jaar bestaat de shockabsorption techniek van ASICS alweer 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden.

dn6l0_9090_f_l_primary_lr

GEL is een zacht materiaal in de midsole van ASICS Tiger sneakers en zorgt voor schokdemping en bescherming. De GEL technologie is in verschillende vormen verschenen, zoals rearfoot, forefoot, Alpha GEL, GEL2, Porous GEL, Twist GEL en Hexagon GEL. ASICS heeft de GEL altijd op een smoothe manier kunnen verwerken in de sneakers waardoor de sneakers altijd favoriet zijn geweest bij sporters terwijl ze het ook op straat altijd goed gedaan hebben.

De 30-jarige geschiedenis van GEL is terug te vinden in het GEL 30th Anniversary Commemorative Pack. Het pack bestaan uit 4 items, namelijk de GEL-Lyte III en GEL-Lyte V, GT-Cool Xpress en GEL-Quantum 360.

dn6l0_9090_f_o_althalf1_lr

De GEL-Lyte III en GEL-Lyte V zijn exclusief verkrijgbaar bij Sneakers en de GT-Cool Xpress en GEL-Quantum 360 zijn limited editions die vanaf 5 november o.a. verkrijgbaar zijn bij Patta, Woei, Baskets en Bruut.

En… Wist je trouwens dat ASICS alweer 67 jaar bestaat? Het merk werd in 1949 in Japan opgericht en staat voor Anima Sana In Corpore Sano.

dn6l0_9090_f_sb_althalf4_lr


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

23 November

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X