Badr Hari kondigt samenwerking aan met Mobicep

De Amsterdamse kickbokser Badr Hari maakt vandaag via zijn Instagram account bekend de samenwerking aan te gaan met YouTuber, Mobicep. De laatstgenoemde maakt fitnessvlogs en verkoopt voedingssupplementen genaamd MB Nutrition. De kickbokser is de nieuwe ambassadeur van het bedrijf en heeft grootse plannen. De bokser vertelt via Instagram veel ideeën te hebben voor toekomstige projecten en campagnes.

Badri Hari verloor zijn laatste gevecht op 20 december 2020 tegen Benjamin Adegbuyi in Rotterdam toen hij in de derde ronde knock-out ging. De kickbokser kijkt echter vooruit en hoopt binnenkort weer successen te boeken.

Bij de aankondiging van de samenwerking met Mobicep schrijft hij het volgende: “Van de fysieke voorbereiding tot de kickboksgevechten, het is belangrijk om je sterk te voelen en goed voorbereid te zijn op het gebied van voeding. Een van mijn belangrijkste doelen in 2021 zal zijn om een ​​andere fysieke conditie te hebben. Zoals al gezegd … soms heeft de wereld een monster nodig.
Als de nieuwe ambassadeur van MB Nutrition heb ik veel ideeën voor de projecten en campagnes waaraan ik zal deelnemen en kijk ernaar uit om ze allemaal tot leven te brengen met mijn Badr Army over de hele wereld.” Bekijk de post hieronder.

Van de fysieke voorbereiding tot de kickboksgevechten, het is belangrijk om je sterk te voelen en goed voorbereid te zijn op het gebied van voeding. Een van mijn belangrijkste doelen in 2021 zal zijn om een ​​andere fysieke conditie te hebben. Zoals al gezegd … soms heeft de wereld een monster nodig.
Als de nieuwe ambassadeur van MB Nutrition heb ik veel ideeën voor de projecten en campagnes waaraan ik zal deelnemen en kijk ernaar uit om ze allemaal tot leven te brengen met mijn Badr Army over de hele wereld.