Basketbal team laat droom van Sheck Wes in vervulling gaan

Eerder deze week berichten wij dat Sheck Wes zich aan het opmaken was voor de NBA Draft 2020. Op Instagram deelde hij meerdere beelden dat hij hard aan het trainen was voor de NBA Draft. De fans van de Mo Bamba rapper wisten niet zo goed wat ze moesten denken na het zien van de beelden. Sheck deelde namelijk op hetzelfde moment via instagram, een preview van de aankomende video Been Ballin.

De videoclip van de track ‘Been Ballin’ heeft uiteindelijk gisteren het levenslicht gezien. In de clip is te zien dat de rapper geselecteerd wordt voor de Draft 2020, door NBA team, The Knicks. Echter is het Sheck Wes in realiteit niet gelukt om zich in de kijker te spelen voor een van de NBA teams.

Sheck Wes hoeft niet met de pakken neer te zitten, aangezien een Franse 2e divisionist, interesse toonde in de kunnen van de rapper, na het zien van beelden op YouTube. Sheck Wes maakt op korte termijn de overstap naar Parijs, om zijn basketball carrière voort te zetten bij Paris basket. Zie hieronder de bevestiging van de deal van zowel de rapper als zijn nieuwe basketball vereniging.

More Stories
Dwayne Johnson presenteert trailer van nieuwe serie ‘Young Rock’