Beanie Sigel beweert dat hij Meek Mill heeft geholpen met het schrijven van zijn The Game diss

meek-beanie-thumb

Beanie Sigel beweert dat hij Meek Mill heeft geholpen met het schrijven van zijn The Game diss. Beanie heeft tegenover het radiostation ’92Q’ bekend dat hij in eerste instantie niet van plan was om ook op de ‘OOOOUUU (remix)‘ te staan, maar enkel in de studio was om Meek te helpen met zijn lyrics.

Toen hem tijdens het interview gevraagd werd naar de reden van zijn verse op de The Game-diss, gaf Beanie Sigel het opvallende antwoord: “He didn’t say nothin’ to get me on the track,” begon Sigel. Hij ging verder met een onthulling: “I just happened to come in the studio, so I just was helping him out with some lyrics, and the situation kind of played out like it did.”

Sigel suggereert dus dat hij enkel in de studio was om Meek te helpen met zijn Lyrics. Gezien Meek zijn eerdere uitspraken tegenover het gebruik van ghostwriters (onder andere tijdens zijn beef met Drake), is dat op zijn minst opvallend te noemen. Toen hem verder werd gevraagd naar het meeschrijven aan Meek zijn lyrics, krabbelde Sigel enigszins terug: “I don’t want to put that out there like that and, you know, discredit nobody for their skills or nothin'”.

Luister het interview hieronder en oordeel zelf of Meek echt hulp heeft gehad bij het schrijven van zijn lyrics:

26 September