Befreedingsdag: Win gratis Free Pants

Free Pants is een Amsterdams kledingmerk gespecialiseerd in eerlijk geproduceerde joggingpakken van hoogwaardige kwaliteit. Artiesten als Hef, Winne, Jiggy Djé en De Jeugd van Tegenwoordig zijn veelvuldig gespot in de kleding. Vandaag, 5 mei, bombarderen ze tot Befreedingsdag met het lanceren van de eerste korte broek, met de hand gemaakt en gecustomized door de talentvolle Monika Blazevic. Zie in het filmpje hierboven hoe dit in z’n werk is gegaan. Free Pants zijn hier te bestellen.

Om deze BeFreedingsdag mooi af te sluiten mogen wij enkele exemplaren van de nieuwe Free Pants weggeven aan de trouwe bezoekers van Puna.nl. Wil je kans maken op een Free Pants joggingbroek? Doe dan mee aan onze enquete. Je deelname duurt niet langer dan tien minuten en is een enorme hulp voor Puna.nl. Klik hier om de enquête te starten.

Op de vervolgpagina lees je meer over Free Pants.

De muziek die je in het filmpje hoort is van producersteam Soulsearchin’, dat binnenkort i.s.m. Free Pants een instrumentale EP uitbrengt. De broek bestellen doe je hier. Onder de deelnemers aan het onderzoek geven wij 5 Free Pants weg.

7 May