Bekijk nu alle optredens van VH1’s ”Hip Hop Honors” met o.a. Missy Elliot, Ty Dolla Sign en Mariah Carey

VH1’s doet een eerbetoon aan de jaren 90”Game Changers’ in hun programma Hip Hop Honors. Zo werden afgelopen zondag Martin Lawrence, Mariah Carey, Jermaine Dupri, Master P en Hype Williams nog een keer extra goed in de spotlight gezet.

Regina Hall was de host van de avond en werd ondersteund door DJ khaled, Tichina Arnold, Faith Evans en Timbaland die de gehele avond awards uitdeelden. ‘Hip Hop Honors’ begon de avond met een spectaculair optreden van Missy Elliot, die vorig jaar ook door het programma in de watten was gelegd. Ze deed een eerbetoon aan videoclip regisseur, Hype Williams door live op stage een videoclip van hem tot leven te brengen. Later op de avond deden Havoc (Mobb Deep), Lil Kim en Fabolous een eerbetoon aan Prodigy die onlangs overleden is. Martin Lawrence en zijn show uit de jaren 90′ ‘Martin’ kregen zondag ook een officiële erkenning. Vervolgens presenteerden Trick Daddy, Trina, Romeo en Xscape jaren 90′ hitjes uit de Dirty South, nadat Master P en Jermaine Dupri hun awards in ontvangst namen.

”Ze zeiden dat hiphop het niet langer dan 5 jaar zou volhouden. Kijk ons nu 25 jaar later, we zijn ondernemers.” – Master P

Bekijk de optredens hieronder!