Belly – Consuela Ft. Young Thug & Zack + The Day I Met You


Belly dropt morgen zijn ‘Inzombia’ project en laat vandaag de tracks ‘Consuela’ en ‘The Day I Met You’ los. Op ‘Consuela’ werkt hij samen met Young Thug en Zack. Bekijk de tracklist en beluister de nummers hieronder:

1. Die Alone
2. The Day I Met You
3. Trap Phone ft. Jadakiss
4. Frozen Water ft. Future
5. Re Up ft. Nav
6. Consuela Ft. Young Thug and Zack
7. Outkast ft. Ty Dolla $ign
8. Hollywood Interlude
9. Seven Day Love ft. Ashanti
10. Actin Different
11. Can’t Feel A Thing