Beluister nu de Puna 10 Jaar EP met o.a. Lijpe, Josylvio, Sevn Alias, Cho, Kevin, Adje, Hef, D-Double, SBMG & Boef

puna-10jaar-ep-cover
Op 6 november viert Puna.nl het 10-jarig bestaan uitgebreid met een festival in de Melkweg waar maar liefst 31 acts de drie verschillende podia zullen betreden. Voordat het echter zover is presenteren we vandaag een Puna 10 Jaar EP met 9 nieuwe tracks.

Eerder deze week presenteerden wij al de video van de track ‘On The Low‘ waarop Josylvio, Adje, Kevin en D-Double samenkomen en gister zag je de Tegenstanders clip van Vyd & Midda. Ook kon je al zien hoe er aan de tracks ‘Avatar‘ en ‘Rally Sport‘ werd gewerkt.

Op de EP is nieuwe muziek te horen van Adje, Josylvio, D-Double, Kevin, Lijpe, Boef, Hef, Mario Cash, Ray Fuego, Jiri11, Lil Saint, Chrisjeboy, Cho, Vyd & Midda, Sevn Alias, Quessswho, Jozo, Lil MG, Snelle, Rollan, SBMG, Ellivenn en Navi. De producties komen van Architrackz, Monsif, FNMLAS, Blasian Beats, Sosamillz, Esko en Hy-Energy. Beluister de tape hieronder.

Op 6 november vieren wij het 10-jarig jubileum van Puna.nl in de Melkweg. Meer informatie vind je op de Facebookpagina en kaarten zijn te verkrijgen via deze link.