🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Berry Oost haalt uit naar FunX: “Als het om sensatie gaat kunnen jullie me wel vinden”


Berry is niet blij met radiozender FunX, zo laat hij blijken in een vijfdelige rant op Instagram. De Rotterdammer laat weten dat hij gebeld werd om te reageren op de uitspraken van burgemeester Aboutaleb over rappers en vuurwapengeweld naar aanleiding van de dood van Feis. Nadat hij eerst geweigerd had, besloot hij toch terug te bellen om te zeggen dat hij wel wilde reageren op Aboutaleb, maar dat Feis buiten het verhaal gelaten moest worden uit respect voor hem en de nabestaanden.

FunX ging hier niet in mee en Berry besloot zijn verhaal te doen. Zo laat hij weten dat de zender hem niet gesupport heeft rondom de release van zijn EP Nachtmerries, maar hem wel kan vinden als het over Ajax – Feyenoord gaat of in dit geval de dood van Feis. Ook noemt hij ze hypocriet, omdat ze wel muziek draaien waarin vrouwen onderdrukt zouden worden. Check hieronder de video en de bijbehorende caption.

Yes ik ben getriggerd. Vandaag wel. Ik weet dat ik altijd gezien werd als lastpak. Waarom? Ik zei altijd wat ik dacht. Zonder gevolgen. Paar ramen ingegooid, kan gebeuren. Ben in ieder geval altijd oprecht en eerlijk gebleven. De laatste jaren werd ik rustiger. Ben in stilte aan mijn toekomst gaan werken. Heb letterlijk alles eraan gedaan om mijn leven te beteren. Dat is deels gelukt. Soms achtervolgt je shit je nog steeds, maar over het algemeen mag ik niet klagen. Maar dit soort shit, knaagt nog steeds aan me. Als je niet op sensatie bent, maar oprecht geïnteresseerd bent in mensen, en niet op scoren, dan dien je anders. Ik ben niet uit op shine. Ik ben niet uit op een ‘radiohit’ of mijn ‘3 minuten of fame’. Maar ik wil wel dat mensen de waarheid horen en shit ingaan zien. Als jullie echt oprecht de jeugd van dienst willen zijn, stop je met heel veel shit. Dan nodig je mensen uit die echt wat voor de maatschappij doen ipv. de gangster uithangen op liedjes maar door muziek al jaren financieel onafhankelijk zijn. Ik hou niet van die shit. Genoeg oprechte mensen met goeie intenties die echt strijden en keihard werken om vooruit te gaan. En dit was nog uit impulsie. Ben misschien wel twintig voorbeelden vergeten. Elke keer dat ik (misschien wel 300 clips) schoot, en bij de promo van de track niet genoemd werd. I don’t care. Ik heb genoeg zelfvertrouwen om te zeggen dat ik jullie niet nodig heb/had. Maar dit was een druppel op de gloeiende plaat. Hoeveel hebben jullie echt voor Winne en Feis gedaan? Nu willen jullie letterlijk over lijken gaan? Terwijl je net zo goed deel uitmaakt van het vies maken van kindergedachtes en het brainwashen van kids. Cool man. Niet met mij. Death before dishonour. Bij deze de waarheid. 💯

PS: geloof vooral niet in me. Dit jaar maak ik weer grotere stappen. En puur voor mij en mijn gezin. Dus het interesseert me geen flikker wil er meejuicht of niet. 🖕🏻


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

14 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X