Betekent dit mysterieuze billboard dat Drake’s album ‘Views From The 6’ binnenkort uitkomt?

drake-views-from-the-6

Met 2016 in minder dan 2 maanden in zicht, lijkt het erop dat Drake de kers op de taart wil zetten met de release van zijn nieuwe langverwachte album ‘Views From The 6’. Op zijn Instagrampagina postte Champagnepapi vandaag namelijk een foto van een billboard in Toronto waar op stond “The 6 God is watching” met daaronder de tekst “Be home soon”.

Het is ook niet de eerste keer dat Drake op deze manier een statement maakt. Voor zijn single ‘Started From The Bottom’ maakte hij ook al gebruik van deze marketingtruc. Sowieso kun je 2015 met gerust hart, het meest succesvolle jaar voor Drake noemen met onder ander zijn mixtape ‘If You’re Reading This It’s Too Late’ die platina ging en natuurlijk zijn zeer succesvolle project ‘What A Time To Be Alive’ met Future. Het is dus de vraag of de 6 God dit jaar nog onvergetelijker kan maken.

Be home soon

Een foto die is geplaatst door champagnepapi (@champagnepapi) op

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

5 November

6 comments

6 responses to “Betekent dit mysterieuze billboard dat Drake’s album ‘Views From The 6’ binnenkort uitkomt?”

  1. vraag me echt af wie en waarom dit o zo nodig is om de duivelse 6 en ‘all seeying eye’ is watching te gebruiken.. het komt me echt de strot uit met al die onzin dingen.. pff

  2. Goed Bezig says:

    Shit word ziek hard

  3. Awoo says:

    boelers schelde elkaar uit voor niks om drake beste gay boys

Leave a Reply

Your email address will not be published.