Birdman ontkent betrokkenheid schietpartij Lil Wayne’s tourbus

In mei werd PeeWee Roscoe, een kennis van Young Thug, gearresteerd op verdenking van de aanslag op Lil Wayne’s tourbus. Roscoe werd later ook gelinkt aan Birdman.

Zowel Birdman, als Thugger werd genoemd in de aanslag tegen Roscoe. De link zou gelegd worden door telefoongegevens. Volgens de aanklacht zou PeeWee naar Birdman gebeld hebben vlak nadat er op de bus geschoten was.

Birdman ontkent echter alles en zegt dat hij Roscoe die dag niet gesproken heeft. Een bron dicht bij Cash Money weet te vertellen dat de telefoons waar het om gaat allebei geregistreerd zijn bij Cash Money/Young Money en dus door iedereen gebruikt kunnen zijn binnen het bedrijf. De bron meldt dat het bewuste telefoon gesprek heeft plaats gevonden door iemand uit het kamp van Lil Wayne naar iemand van Cash Money om Birdman op de hoogte te brengen van de schietpartij.

Dat is geen ondenkbaar verhaal en zou verklaren waarom één van de telefoons in de buurt van de tourbus was en de andere in de buurt van Birdman. De Cash Money ontkent in ieder geval alle betrokkenheid en zegt zelfs te willen helpen in de zoektocht naar de dader.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

27 July

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.