Bizzey kondigt debuutalbum November aan en dropt JA! video met Chivv, Kraantje Pappie & Yung Felix

Bizzey heeft de video van zijn track JA! online gezet. Bizzey, Kraantje Pappie Chivv en Yung Felix zijn in de video te zien in de spelshow ‘Ik hou van Bizzey’. Andere deelnemers zijn YouTubers Vonneke Bonneke, Defano Holwijn, Youstoub en Niels Oosthoek.

Aan het eind van de video kondigt Bizzey zijn eerste soloalbum November aan. Het project moet op 16 februari uitkomen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

12 January

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.