Blaxtar presenteert OZMO6:2 in de Tuschinski

Na zijn EP EPOZ staat dan eindelijk het album OZMO6:2 klaar om gelanceerd te worden op 2 april. Het album wordt op 31 maart feestelijk ingeluid in het toch wel bijzondere ‘Tuschinski Theather’.

De releaseparty van OZMO6:2 belooft een zeer gedenkwaardige dag te worden. Voor het eerst in de geschiedenis van het gebouw vindt er een (hiphop) concert plaats. Geen hiphopconcert in traditionele setting met twee draaitafels en een microfoon maar met een volledige live band (bestaande uit muzikanten van o.a. Giovanca en Brainpower). Bovendien zal er gebruik worden gemaakt van het silent disco principe. Iedereen in het publiek krijgt een koptelefoon op en hoort daardoor het hele concert. De show wordt daarbij ondersteund door een imposante lichtshow die het verhaal tussen de tracks door ondersteund. Met zo veel diversiteit op het podium zal een voortdurend verrassingseffect onder de bezoekers worden gecreëerd.

Kaarten voor de twee concerten (om 16.00 en 20.00 uur) zijn te reserveren via Blaxtar’s website, www.blaxtar.com of door contact op te nemen met RAEN Music.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

16 March

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.