Blaxtar stopt met werkzaamheden RAEN Music

Kevin de Randamie, beter bekend als Blaxtar, stopt met zijn werkzaamheden voor Raen Music. Blaxtar begon het label 5 jaar geleden met als doel zijn muziek uit te brengen. In de loop der jaren kwamen er artiesten op zijn pad waarmee hij zich sterk kon identificeren en besloot hij ze te ondersteunen met de faciliteiten die hij eerder voor zichzelf had verworven. Raen Music brengt naast Blaxtar’s solo projecten ook muziek uit van Manu, Kernkoppen en Mutiara TEC.

Per 1 januari 2012 zal Blaxtar alle werkzaamheden bij RAEN Music naast zich leggen. Blaxtar:

“Als RAEN Music wil doorgroeien moet dat gebeuren onder leiding van iemand wiens passie ligt aan de businesskant van de muziek. Misschien ben ik niet genoeg in staat om het type artiest te zijn dat ik ben naast de ondernemer die anderen graag in mij willen zien. Daarom is stoppen met mijn RAEN Music activiteiten de meeste logische stap.”

Wie de dagelijkse leiding van RAEN Music gaat overnemen zal later bekend worden gemaakt.

“Ik wil iedereen, maar dan ook iedereen, die mij of RAEN ooit heeft geholpen, ondersteund of op welke manier dan ook liefde heeft getoond bedanken voor de afgelopen vijf jaar. Het was een rijke ervaring.”

Blaxtar liet via Twitter weten wel door te gaan met SPOKEn, de succesvolle Poetry slam avonden.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

23 November

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.