Kamperen in stijl? Kies voor de glamping

apr 24 , 15:04 Blog
image001
Wil jij genieten van de rust van de natuur, maar dan wel het liefst met de luxe die je gewend bent in een hotel? Dan is de glamping een absolute aanrader. Het fenomeen glamping is de laatste jaren namelijk steeds meer in opkomst en dat is natuurlijk ook niet zo heel erg vreemd.
De mensen die namelijk wel graag willen kamperen, maar het liefst wel willen kunnen beschikken over eigen faciliteiten zoals een badkamer, toilet en ook goede bedden en een keuken, die kunnen het best een safaritent huren op een glamping. Deze tenten zijn eigenlijk te vergelijken met een luxe appartement, alleen dan in de vorm van een tent. Deze tenten beschikken over een eigen badkamer en toilet en ook een keuken waar je heerlijk kunt koken. Doordat je midden in de natuur zit, heb je als voordeel dat je zo vanuit je tent een rondje door het bos kunt wandelen en dus niet direct aan de grote straat of in het geval van een hotel, aan de boulevard zit.

Waarom kiezen voor glamping?

De glamping biedt vele voordelen ten opzichte van traditioneel kamperen. Ten eerste zijn de accommodaties vaak volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan comfortabele bedden, een eigen keuken en zelfs een eigen badkamer. Je hoeft dus niet meer te sjouwen met een overvolle auto vol kampeerspullen. Daarnaast is glamping geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Of je nu alleen reist, met je partner of met het hele gezin, er is altijd een glamping accommodatie die bij jouw wensen past. Bovendien zijn er verschillende soorten glampings beschikbaar, zoals safaritenten, boomhutten, yurts en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils!

Begin met een weekendje Nederland

Heb je nog nooit gekampeerd, maar lijkt je dit nu eens tijd worden, bijvoorbeeld omdat je kinderen hebt die dit leuk vinden? Dan is het wel aan te raden om te beginnen met een weekendje Nederland. Natuurlijk zijn er ook ontzettend veel glampings in het buitenland, maar mocht je het dan na een dag of twee toch niets vinden, dan is het niet alleen zonde van je vakantie, maar ook van je geld als je dan besluit weg te gaan. Als je het ons vraagt, dan is kamperen in stijl bij camping 't Geuldal een absolute aanrader. Het leuke aan deze camping, is dat er ook voor de kinderen allerlei dingen te doen zijn. Zo kunnen jullie als ouders rustig even een boek lezen of de koffers vast uitpakken, terwijl de kinderen de boel kunnen gaan verkennen. Mocht blijken dat dit weekend een succes is geweest voor jullie allemaal, dan kun je de volgende keer rustig eens kijken naar België, Frankrijk of zelfs Italië.

Kijk naar de faciliteit op het park

Iedere glamping is anders. Daarom is het wel verstandig om vooraf even goed te kijken naar wat er allemaal te doen is op het park. Zo is de ene glamping namelijk vooral gericht op rust, terwijl een andere glamping ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen. Vooral dat laatste is prettig wanneer je als gezin besluit een weekendje of langer te gaan kamperen in een luxe safaritent. Je zit er namelijk ook niet op te wachten dat je de kinderen de hele dag in of om de tent hebt hangen.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 11 om 121014 663f442203216

Israëlische TV maakt Joost Klein belachelijk na diskwalificatie Songfestival: “Karma”

NEWS mei 16, 12:29
Schermafbeelding 2022 01 15 om 14.21.26

2,5 jaar na de veelbesproken BOOS aflevering over The Voice gaat Ali B eindelijk zijn verhaal doen

NEWS mei 16, 11:02
schermafbeelding 2024 05 16 om 160319

Releasedate van Squid Game Seizoen 2 verklapt door de hoofdrolspeler

NEWS mei 16, 16:09
schermafbeelding 2023 04 04 om 113611 642bef9ce9d93

Soulja Boy verontschuldigt zich voor respectloze berichten over Metro Boomin's moeder: "I’m going to seek therapy"

NEWS mei 16, 10:39
schermafbeelding 2024 05 16 om 103436

Cartman gaat achter omstreden afslankmiddel Ozempic aan in trailer van South Park: The End of Obesity

NEWS mei 16, 10:21