Zo raak jij je koffer nooit meer kwijt op een druk vliegveld

mei 30 , 14:40 Blog
image001 10
Je kent het wel, je gaat op vakantie en ondanks dat je ruim op tijd van huis bent vertrokken, is het toch altijd even spannend of je het wel haalt. Gelukkig moet je tegenwoordig ruim twee uur voor vertrek aanwezig zijn, dus een beetje speling heb je wel. Toch zien we dat de echte stress pas begint op het moment dat je geland bent en het tijd is om de koffers op te halen. Vooral in het hoogseizoen, waar duizenden reizigers tegelijk naar de bagagebanden rennen, is het een hele uitdaging om ervoor te zorgen dat je jouw koffer ertussenuit weet te pikken. Des te belangrijker is het dus ook om te zorgen voor een stuk herkenning, bijvoorbeeld door te kiezen voor een opvallende kleur. Omdat er daarnaast nog veel meer handige tips zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Zorg voor een herkenbare koffer

Wist je dat ruim 90 procent van de mensen een donkere koffer heeft? Logisch dus dat je koffer dan een stuk minder makkelijk te vinden is tussen de rest. Om ervoor te zorgen dat je niet bang hoeft te zijn dat je koffer door een ander mee wordt genomen, is een stukje herkenbaarheid een absolute aanrader. Helemaal wanneer je bijvoorbeeld met het hele voetbalteam op trainingskamp naar het buitenland gaat, is het prettig dat iedereen weet wat zijn of haar koffer is. Gelukkig kun je tegenwoordig je koffers van Travelbags lagen bedrukken met logo en naam, zodat iedereen direct weet dat het zijn of haar koffer heeft. Ook vanuit marketing perspectief is dit ideaal, aangezien je in het geval van een bedrijf direct extra zichtbaar bent.

Gebruik een Airtag

Je kent ze vast wel, de bekende air tags van Apple. Ze zijn er ook van allerlei andere merken trouwens, dus het maakt niet uit of je voor Apple of andere merken kiest. Waar het vooral om gaat, is dat je door middel van een GPS trackers wat dit eigenlijk is, precies kunt zien waar je koffer is. Dus stel dat je inmiddels aan het taxiën bent naar de startbaan en je ziet dat je koffer nog op het vliegveld is, dan is het aan te raden om vast na te denken over hoe je de eerste paar dagen doorkomt. Natuurlijk gebeurt dit zelden, maar is het wel handig om op voorhand te weten.

Kies voor een opvallende kleur

Koffers zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en ook kleuren. Wil jij weten welke kleuren er allemaal zijn? Bekijk alle koffers dan gemakkelijk en snel op de website van Travelbags. Zoals al eerder aangegeven, heeft ruim 90 procent van de mensen een donkere koffer. Hoe slim is het dan om te kiezen voor een opvallende kleur, zodat je je koffer direct ziet aankomen als deze op de band ligt. Nu snappen we heel goed dat een felgroene of fel gele koffer niet direct waar je aan zit te denken, maar kun je bijvoorbeeld wel kiezen voor babyblauw of een andere zachte pastelkleur.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2024 06 23 om 165121

50 Cent slachtoffer van crypto-hack waarbij fans voor 3 miljoen dollar zijn opgelicht

NEWS jun 23, 16:56