Bobby Shmurda eindelijk weer op vrije voeten

De G69 rapper Bobby Shmurda is eindelijk een vrije man. De Hot N*gga rapper Bobby Shmurda heeft dinsdag de gevangenis in New York na ruim zes jaar verlaten. In 2014 werd Bobby Shmurda samen met Rowdy Rebel en andere leden van GS9 gearresteerd bij een grootschalige politieactie. De rapper weigerde te snitchen en werd veroordeeld tot zeven jaar cel. Zijn straf werd met 2 jaar verlengd zodat zijn partner, Rowdy Rebel, de gevangenis eerder kon verlaten.

De 26-jarige rapper moest in eerste instantie zijn straf uitzitten tot midden december van dit jaar, maar wegens goed gedrag is Bobby eerder vrijgekomen dan gepland. G69 member, Rowdy Rebel, werd eerder al vrijgelaten uit de gevangenis.

In een interview met TMZ gaf zijn moeder onlangs aan dat haar zoon eerst heel veel tijd met de familie zal doorbrengen, voordat hij zich weer volledig op muziek zal richten. Er is natuurlijk veel veranderd in de scene sinds hij vastzit, maar de rapper hoeft zich ieder geval geen zorgen te maken omtrent samenwerkingen met collega-rappers. Artiesten als Young Thug, Quavo en YG hebben hem al een samenwerking toegezegd en daarnaast heeft de beste man ook al een boeking binnen voor een festival. Dat liet zijn partner in crime, Rowdy Rebel, weten in een interview met Artist Quarantine.

Hoewel de rapper nu weer op vrij voeten is, staat hij nog wel vijf jaar onder toezicht. Hieronder zie je onder meer het eerste Facetime-gesprek tussen Bobby Shmurda en zijn moeder.

More Stories
Bokoesam geeft een kijkje in de keuken bij zijn Late Night BBQ restaurant