Bobby Shmurda en Rowdy Rebel geven eerste interview na deal met justitie

bobby-shmurda
Bobby Shmurda en Rowdy Rebel hadden de rapscene in hun handen toen zij in 2014 enorme hits scoorden met ‘Hot Nigga’ en ‘Computers’. Hun carrière kwam echter in een enorme dip te zitten toen zij, samen met andere leden van de GS9 crew, veroordeeld werden voor onder andere wapenbezit en drugsgerelateerde zaken. Met een borgsom van 2 miljoen dollar die hun platenlabel Epic niet wilde betalen leek de carrière van de rappers over. Afgelopen week hebben beide heren echter een deal gesloten, waarmee zij “slechts” zeven jaar hoeven te zitten. Met al twee jaar erop zitten en de mogelijke eerdere vrijlating voor goed gedrag, ziet het er een stuk rooskleuriger uit.

Voor de eerste keer sinds de gesloten deal spraken Bobby en Rowdy met de media. In het gesprek dat zij hadden met Complex kwamen onder andere hun plannen voor de toekomst voorbij en gingen zij dieper in op de deal die ze hebben gesloten. Ook gaven ze aan dat ze druk bezig zijn met nieuwe muziek en zelfs al een mixtape, ‘The Last of the Real’, klaar hebben liggen.

Een opvallende uitspraak van Bobby in het interview was dat hij akkoord is gegaan met twee jaar extra zitten dan in eerste instantie tegen hem geëist werd. Bobby legt uit: “I did it for Rowdy. They offered me five and offered Rowdy 12. They said the only way they’ll give him seven is if I took seven too. So, you know, I had to take one for the dawgs.”

Lees de rest van het interview waarin de twee onder andere praten wat er gebeurd zou zijn als zij niet akkoord waren gegaan met de deal, hoe hun relatie met hun label ‘Epic’ nu is hoe en welke muziek zij in de gevangenis luisteren via Complex.

More Stories
Mobicep eist excuses van politie na onterechte arrestatie