Bobby Shmurda overladen met homofobe reacties na dansbeelden

Bobby Shmurda heeft onlangs een nieuwe dans geïntroduceerd op social media. Echter waren de reacties minder positief. Zijn fans lijken namelijk te twijfelen aan zijn seksuele geaardheid na het zien van de beelden. De uit New York afkomstige rapper liet met zijn hitnummer ‘Hot N*gga’ uit 2014 al zien dat hij aardig kon dansen. En dit lijkt hij niet verleerd te zijn.

Eerder dit jaar werd Bobby Shmurda vrijgelaten uit de gevangenis. De bewegelijke rapper zat een celstraf uit van maar liefst 6 jaar. Bobby werd na zijn vrijlating overladen met liefde uit de scene en sindsdien duikt de Hot N*gga rapper overal op. We zagen de rapper eerder hangen met artiesten als J Balvin, Quavo en nog vele anderen.

Bobby Shmurda heeft sinds zijn vrijlating nog geen nieuwe muziek uitgebracht, maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. Vorige week liet hij namelijk tijdens het Rolling Loud festival in Miami eindelijk nieuwe muziek horen en kort erna presenteerde hij zijn nieuwe dansje op de socials. Echter werd de rapper jammergenoeg overladen met homofobe reacties. Check de beelden en de reacties van de fans hieronder.