Boef over zijn nieuwe vriendin: “Ik wil het deze keer echt laten lukken”

De Alkmaarse rapper Boef laat zich niet vaak uit over zijn nieuwe vriendin, maar in een interview met LINDA doet hij voor het eerst een boekje open over zijn relatie. Boef staat deze maand met een uitgebreid interview in de nieuwe editie van het tijdschrift LINDA. De 28-jarige rapper ging in gesprek met Fatima Moreira de Melo en sprak onder meer over bizarre momenten uit zijn verleden. Ook kwam zijn nieuwe relatie ter sprake.

In de nieuwe Linda vertelt Boef dat hij sinds acht maanden een nieuwe vriendin heeft. De Alkmaarse rapper voegt er direct aan toe dat hij er niet te veel over wil vertellen, “omdat mijn vorige relatie in de soep is gelopen door de invloed van de media,” aldus Boef. “Ik wil het deze keer echt laten lukken”, zegt hij over zijn huidige relatie.

Boef laat in het interview met LINDA toch iets meer los dan verwacht. Hij zegt hij dat ze 21 jaar is, uit België komt en pedagogiek studeert: “Ik zag haar zitten in een restaurant en ben op haar afgestapt. Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging.” Dat vertelt hij over zijn eerste ontmoeting.

“Ze is Belgische, studeert pedagogiek en wil een eigen nagelsalon. Ze is geen carrièrevrouw, dat zou ook niet werken met mijn leven, maar ze wil wel gewoon haar eigen geld verdienen.” Ook zegt Boef over zijn vriendin dat ze totaal niet materialistisch is.”Als ik een mooi Louis Vuitton-schoentje voor haar koop, draagt ze ze wel, maar het boeit haar echt niet.”

Daarnaast verklapt de rapper dat zijn huidige vriendin graag kinderen wil, echter wil Boef hier nog even mee wachten. “Omdat ik zeker wil weten dat wij voor altijd samenblijven, moeten we wat meer tijd nemen om te zorgen dat we er allebei helemaal klaar voor zijn.”

More Stories
Logan Paul neemt 24/7 beveiliging na dreigement Floyd Mayweather