Boef reageert op beschuldigingen dat hij een wajong uitkering zou hebben

boef-vlog2
Nadat Boef afgelopen zondagnacht gearresteerd werd in verband met betrokkenheid bij de vechtpartij met Para Soma, verscheen de rapper dagelijks in het nieuws. Vandaag kwam hij vrij en raakte hij opnieuw in opspraak. Burgemeester Peter Noordanus van de gemeente Tilburg bracht naar buiten dat Boef een Wajong uitkering zou hebben en liet weten een fraude onderzoek te starten, omdat hij een te dure auto zou rijden voor iemand met zo’n uitkering. Een Wajong uitkering is bedoeld voor mensen die wegens een ziekte of handicap niet kunnen werken.

De uitspraken van de burgemeester bereikten uiteindelijk Boef ook via de radio en hij besloot gelijk te reageren. De rapper ontkent een uitkering te hebben en vraagt zich af waarom de media hem continue zwart wil maken. Check zijn reactie hier.

Nu heb ik weer een Wajong uitkering , kom op man media doe ff beter je best en stop die leugens te verspreiden #mediaisilluminatie

Een video die is geplaatst door Boef Aka Mr Wajong Uitkering? (@boef072) op

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

15 September

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Pusha T werkt samen met Adidas voor nieuwe EQT Ultra Boost"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Marleen
Gast
Marleen

Ben echt fan van adidas, trouwens je kunt via https://www.spydeals.nl/adidas/kortingscode altijd een code vinden voor extra korting!

wpDiscuz