Boef reageert op beschuldigingen van bedreiging en kattenontvoering

boef-vlog8

Boef is veel in het nieuws de laatste tijd. Na zijn vechtpartij met Para Soma en vermeende opruiing tegenover de politie doken de landelijke media er bovenop en was alles dat de rapper uit Alkmaar deed groot nieuws. Vandaag is er een nieuw hoofdstuk bijgekomen: er is aangifte gedaan tegen Boef voor “kattenontvoering”.

Een 37-jarige vrouw uit Beverwijk, Lee, heeft aangifte gedaan tegen Boef en zijn vriend French voor het ontvoeren, mishandelen en gijzelen van haar kat ‘Gijs’. Daarnaast doet de vrouw, ruim een jaar na het vermeende incident, aangifte van bedreiging.

De vrouw beweert in de Telegraaf dat ze door Boef en ‘French’ onder druk is gezet om haar huis open te stellen voor een wietplantage. Na de eerste hennepoogst zouden ze haar kat Gijs hebben ontvoerd. Tegenover de krant zegt Lee over het incident: “Dat ze mijn huis gesloopt hebben om er een wiethok van te maken, me met de dood hebben bedreigd, prima. Maar ze hadden niet aan Gijs moeten komen”.

Rapper Boef ontkent ook maar iets met de ontvoering van kat Gijs of de wietkwekerij te maken te hebben: “Ik weet niet waar dit over gaat of wie je bedoelt”, laat hij vanuit Marokko weten. “Maar ik ga niet in op negativiteit. Als mensen mij beschuldigen van dingen moet je naar de politie gaan en het hun laten oplossen.”

Update: Boef heeft inmiddels ook op Instagram gereageerd.

27 September