Boef reageert woedend na beschuldigingen over crypto scam

Vorig jaar werd een cryptocoin opgezet genaamd Xpose en binnen no time werd de coin populair onder vooral jonge Nederlanders. Dat had alles te maken met een goede marketingcampagne achter de coin. Maar het succes zou niet lang hebben geduurd. Veel jongeren raakten het afgelopen jaar namelijk duizenden en soms zelfs tienduizenden euro’s kwijt aan de inmiddels ingestorte coin.

Er zouden verschillende grote social media pagina’s en influencers zijn ingezet om de nieuwe coin te kopen. Zo laat voetbalnieuwssite voetbalzone, onder meer weten dat ook Boef de Xpose coin actief heeft gepromoot. De Alkmaarse rapper is hier allesbehalve blij mee. Boef heeft middels een bericht in zijn story gereageerd. “Ik heb nog nooit in m’n leven een cryptomunt gepromoot. Hooguit heb ik wel eens mijn wallet laten zien met bitcoins.”

Vasco Rouw, de zakenpartner van Boef, is wel lid van het zogeheten adviesraad van Xpose. Hij werd dan ook eerder deze week door Tim Hofman, presentator van het programma BOOS, aan de tand gevoeld omtrent zijn rol rond de cryptocoin Xpose. Bekijk de reactie van Boef hieronder.