Bricks & Wood en New Balance brengen je een gevoel van thuis met nieuwe 9060 sneaker

New Balance is op dreef de laatste tijd en presenteert vandaag hun tweede samenwerking met South Central merk Bricks & Wood. De eerste samenwerking was een ode aan South Central en voor de tweede sneaker richt het streetwear merk een globale blik op het idee en gevoel van thuis. Centraal staat het idee dat thuis niet alleen een plaats is, maar een gevoel. Voor het uiterlijk van het model komt de inspiratie uit het huis van de grootmoeder van Bricks & Wood eigenaar en oprichter Kacey Lynch.

“Deze samenwerking neemt je mee op reis in al mijn ervaringen, van South Central naar de rest van de wereld en alles daartussenin. Waar ik ook heen ga of waar ik ook terechtkom, ik zal altijd mezelf zijn, ik zal altijd thuis zijn omdat ik mijn gemeenschap in mijn ziel draag. Niets zal ooit veranderen, alleen het adres,” zegt Bricks & Wood CEO en oprichter Kacey Lynch.

Het experimentele, Y2K-geïnspireerde silhouet van de 9060 bestaat uit grijs spacer mesh, bedekt met premium suède in gebroken wit. De kenmerkende, gesegmenteerde pod-middenzool constructie heeft accenten van fel groen gras, voor een vleugje contrast met de neutrale tinten van het bovenwerk. Details en de unieke toevoeging van donzige veters ronden een premium, maar comfortabel gedragen ontwerp af.