Broederliefde evenaart 13 jaar oud record van Frans Bauer

broederliefde
De mannen van Broederliefde staan ook deze week op de eerste plaats in de Nederlandse Album Top 100 met Hard Work Pays Off 2. Dat is de twaalfde week dat de Rotterdammers op 1 staan en daarmee evenaren ze het record van Frans Bauer. In 2003 stond Bauer 12 weken op nummer 1 met zijn album ‘n Ons Geluk en tot vandaag was hij de enige Nederlandstalige artiest die dit ooit gepresteerd had.

Het album Hard Work Pays Off 2 staat inmiddels 17 weken in de lijst en werd in de afgelopen maanden drie keer van de nummer 1 positie gestoten door Beyoncé, Ariane Grande en The Red Hot Chili Peppers. Ze keerde echter steeds weer terug en blijven deze week opnieuw o.a. Frank Ocean, Drake, Justin Bieber, Rotterdam Airlines en Adele voor.

Mochten ze het dus nog een weekje volhouden verbreken ze het record en zijn ze de eerste Nederlandstalige artiesten die 13 weken op nummer 1 hebben gestaan. Om het algemene record te verbreken moeten ze het nog even volhouden, want Adele stond in verschillende fases in totaal 31 weken bovenaan.

26 August