Broederliefde, Jonna Fraser, Defano Holwijn en meer openen het nieuwe seizoen van KAF tijdens gratis Kaftival

kaftival-x-media-2
Kunstlinie Almere Flevoland organiseert op vrijdag 16 september het gratis Kaftival festival om de opening van het nieuwe seizoen te vieren. In het nieuwe seizoen krijgen (jonge) Almeerders de kans om hun concepten en ideeën bij de Kunstlinie uit te werken.

Die betrokkenheid begint al bij de opening van het seizoen, want voor Kaftival zijn ze in gesprek gegaan met jongeren uit de stad om actief mee te denken over de invulling van het programma. Ook hebben ze partijen uit de stad benaderd om neer te zetten wat ze graag zouden willen zien en hebben ze jongeren uit Almere benaderd om het gezicht van het festival te zijn.

Het programma is verdeeld over 5 verschillende area’s in het KAF gebouw. Zo is er de #vindikleuk stage met optredens van onder andere Broederliefde en Defano Holwijn en wordt de Red Room georganiseerd door Stichting Twisted met shows van Jonna Fraser, Ismael & Thomson en DJ Waxfiend.

Het festival is gratis toegankelijk voor jou en je vrienden als je je via de website van Kaftival registreert. Meer informatie vind je op de eerder genoemde website en op Facebook.

13 September