Cardi B doet boekje open over suïcidale gedachten

Cardi B heeft onlangs een boekje opengedaan over haar suïcidale gedachten waarmee ze een lange tijd mee kampte. De WAP rapper liet dit weten in een getuigenis in haar zaak tegen een vlogger genaamd Tasha. Laatstgenoemde beweerde een paar jaar geleden in een vlog dat Cardi B een voormalig prostituee zou zijn geweest, zo schrijft TMZ.

Ook suggereerde de YouTuber dat Cardi verschillende soa’s zou hebben gehad en dat haar dochter Kulture zelfs hersenafwijkingen zou hebben omdat Cardi B drugs zou hebben gebruikt tijdens haar zwangerschap. Volgens de kenners van de TMZ verklaarde de rapper donderdag dat ze zelfmoord gedachten had nadat de roddels viraal gingen. In een statement liet Cardi weten dat ze niet meer intiem wilde zijn met Offset. Kort nadat de inmiddels 3-jarige Kulture werd geboren kwamen de vlogs van Tasha online.

Toen de advocaat van de rapper haar de vraag stelde wat ze van Tasha’s actie vond, reageerde Cardi B als volgt: “I felt like only a demon could do that s**t.” Cardi B zou het niet droog hebben gehouden na haar verklaring.