Cardi B doet opmerkelijke onthulling over Vin Diesel op Fast & Furious set

Vin Diesel heeft heel wat sterren mee laten werken aan de Fast & Furious films en voor F9 wist hij niemand minder dan Cardi B te strikken. De WAP rapper blikt in een interview terug op haar samenwerking met Vin Diesel aka DOM.

Cardi heeft in F9 een korte maar een belangrijke rol. De rapper speelt namelijk Dominic Toretto’s oude vriend, Leysa, die hem helpt te ontsnappen van Interpol. Cardi B heeft de rol te danken aan de dochter van Vin Diesel. De dochter van Vin Diesel is namelijk een grote fan van de rapper, waardoor Vin Diesel graag met Cardi B wilde samenwerken. Echter vond Cardi B dit wel erg spannend, aangezien ze ‘bang’ was van Diesel.

“You know Vin Diesel, he always plays this very serious guy. I was scared, but he’s so nice, so dope, he makes you feel so comfortable, that’s pretty cool.” Ook zou de acteur na afloop tegen Cardi gezegd hebben dat hij trots op haar is en dat kon de rapper wel waarderen. Er is een grote kans dat we Cardi B terugzien in Fast and Furious 10, waarin ze waarschijnlijk een grotere rol speelt.