Cardi B en Nicki Minaj gaan bijna met elkaar op de vuist

De ruzie tussen Nicki Minaj en Cardi B heeft vandaag zijn kookpunt bereikt tijdens een New York Fashion Week evenement van Harper’s Bazaar. Daar kwamen de twee female rappers elkaar na maanden weer tegen en dat zorgde bijna voor een massale vechtpartij. Ondanks alle pogingen van de beveiliging lukte het Cardi B echter toch om één van haar hakken richting Nicki Minaj te gooien.

Op foto’s die online zijn verschenen heeft Cardi B een dikke bult op haar voorhoofd. Nicki Minaj deelde na alle commotie een instagram post waarop duidelijk te zien is dat er aan haar niks mankeert.

Volgens TMZ was de beveiliging van Nicki Minaj al voorbereid op een confrontatie tussen Cardi B en Nicki Minaj. Zij waren er op voorbereid om interactie tussen de twee te voorkomen. Volgens bronnen uit het Cardi B kamp ging de female rapper puur naar Nicki Minaj om haar aan te spreken, maar door de gewelddadige reactie van Nicki Minaj haar beveiliging en omdat ze een elleboog kreeg liep dit volledig uit de hand. Bekijk de beelden hieronder.

Beelden van TMZ:

Update:

Cardi B heeft op haar Instagram gereageerd op het incident en verklaard Nicki Minaj de oorlog. Lees het Instagram bericht hieronder.

View this post on Instagram

PERIOD.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

8 September

X