Cash Money voor 11 miljoen dollar aan Drake royalties aangeklaagd

Drake-Jas-Prince
Lil Wayne is niet Birdman’s enige probleem. Jas Prince had Drake getekend bij zijn label Aspire in 2007 en droeg de rapper toen over aan Cash Money voor 22 procent van zijn toekomstige royalties.

Enige tijd had Prince grote moeite om precies te achterhalen hoeveel geld Drake verdiend had met Birdman’s bedrijf, die het niet zo nauw neemt met zijn boekhouding. Nu is bekend geworden via Jas Prince zijn advocaten dat het een bedrag van 40 miljoen dollar bedraagt, en Prince wil daar 11 miljoen dollar van zien.

Afgelopen week vroeg Prince aan de rechter om het geld meteen te ontvangen. Hij is namelijk bang dat hij zijn geld anders nooit meer krijgt van Cash Money. Hetgeen de zaak complex maakt is dat het geld in feite nog steeds toehoort aan Aspire, het bedrijf wat Prince inmiddels verlaten heeft.

Dit feit geeft Birdman een extra beschermingslaag om niet te hoeven betalen. Prince claimt echter dat hij over papierwerk beschikt wat bewijst dat het geld nog steeds van hem is. De rechter heeft nog geen uitspraak over de zaak gedaan die binnenkort vervolgd zal worden.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

14 October

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.