Check hier nieuwe muziek van L Ciano, Johnny 500, Tads Thots, Jhorrmountain, Nesim, Scooby072 & Capital Candy

Het is weer vrijdag en dat betekent veel nieuwe muziek. Zo zagen we vanochtend vanuit Nederlandse bodem al het nummer Life van Bokoesam en Yung Felix verschenen. Maar kwamen ook Leafs en Vic9 beide met een nieuwe track. Leafs dropt zijn eerste single na zijn Adventures project, genaamd Swish en Vic9 schakelt Eves Laurent, Jayh en Geechi in op zijn nieuwe track No Lack.

Maar dit is lang niet alles, zo verschijnen L Ciano, Johnny 500, Tads Thots, Jhorrmountain, OostCoast, Nesim, Scooby072 en Capital Candy allemaal met een nieuwe single. Check ze hieronder.

L Ciano – Temptation

L Ciano is keert na zijn album Boy From July 2 terug met nieuwe muziek. De Rotterdammer dropte dit album, zoals de titel al verraad, in juli 2017. Goed om hem terug te zien met zijn nieuwe single Temptation. Check hem hieronder.

Johnny 500 – Molly Met Spa ft. Moesti Thoo

Vorige maand dropte de DJ/producer Johnny 500 nog een single met videoclip uit, genaamd Avancer. Hij werkte hier samen met Clandistino, Jhorrmountain en Bollebof. Vandaag verschijnt Johnny 500 met Moesti Thoo op de gloednieuwe track Molly Met Spa. Check hem hieronder.

Tads Thots – Earth

Smib lid Tads Thots kwam bijna een maand geleden met een nieuwe solo single Valerio. Vandaag is hij terug en trakteert ons opnieuw op een solo single. Dit keer met het nummer Earth. De track is geproduceerd door Larry Racer en hieronder te beluisteren.

Pyramids – Me Gusta ft. Jhorrmountain

Jhorrmountain kennen we onder meer van het nummer Coño met Puri en Adje. En vorige week verscheen hij als feature op Benjayh’s nieuwste track Steezz. Het DJ duo Pyramids heeft de rapper nu ingeschakeld voor hun nieuwe single Me Gusta. Check het resultaat hieronder.

OostCoast – Freaky

De mannen van OostCoast verschenen vorig jaar op het compilatiealbum van Neerlands Dope met hun debuutsingle Bonne Chance. Nu is het duo druk bezig met het album wat dit najaar zal droppen, genaamd Feestjes, Vrouwen, Filosofie. Vandaag droppen zij de single Freaky in aanloop naar dit debuutalbum. Luister hem hier.

Nesim Najih – Maak Mama Proud

Na zijn single Geluk, wat vorige week dropte is Supergaande lid Nesim Najih alweer terug met een nieuwe single. Het gaat om de track Maak Mama Proud en is hieronder te beluisteren.

Scooby072 – Dinero

Dit jaar zagen we twee nieuwe singles van Scooby072 verschijnen. Het gaat hier om de track Geluk en Juice Part II en voor beide bracht hij ook gelijk de videoclip uit. Vandaag is de rapper terug met een single, zonder videoclip, genaamd Dinero. Check hem hieronder.

Capital Candy – Di Police

Eind vorige maand verscheen Capital Candy met een nieuwe single. Dit was het nummer Me Love met bijdrage van Divelorie en Marone inclusief videoclip. Nu is Candy terug met het nummer Di Police en is hieronder te beluisteren.