Cho – The Worst (Freestyle) ft. James Watss

Na het uitbrengen van zijn mixtape ‘Knock Knock 2’ is het vrij hard gegaan met Cho en is hij momenteel druk bezig met nieuwe projecten. Een van die projecten is het neerzetten van zijn eigen crew New Vintage College. Zanger James Watss is een van de leden uit de crew. Samen met Cho is hij te horen op het nummer ‘The Worst’, een freestyle over de instrumental van de Amerikaanse zangeres Jhene Aiko.

Cho: ‘Ik ben bezig met mijn debuutsingle die voor de zomer nog uitkomt en deel uitmaakt van mijn eerste EP. Maar tot die tijd wil ik mijn fans blijven voeden met waar ik samen met New Vintage College mee bezig ben’.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

30 April

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz