Chris Brown aangeklaagd door schoonmaakster na aanval hond

Chris Brown wordt voor de rechter gesleept door een van de twee vrouwen die het huis van de zanger in Californië schoonmaakten. Een van de twee vrouwen genaamd Patricia Avila was er getuige van dat haar zus ernstig gewond raakte bij de aanval van een van de honden van Chris Brown. Ze zou er zelfs een trauma aan over hebben gehouden. Dit meldt TMZ.

Volgens de Amerikaanse bron waren de twee zussen wel op de hoogte van het feit dat er twee honden in het huis woonden, maar die zouden in een aparte ruimte gehouden worden terwijl zij aan het werk waren. Het ging echter mis toen een van de vrouwen de achtertuin in liep en door een Kaukasische herder werd besprongen. De vrouw zou daarbij in haar arm, been en gezicht gebeten zijn.

De zus die het allemaal zag gebeuren zegt emotionele schade te hebben opgelopen bij het zien van de aanval. Ook vertelt ze last te hebben van PTSS en paniekaanvallen en wil daarom een schadevergoeding zien van Chris Brown. Het is niet duidelijk of de gebeten vrouw ook nog juridische stappen zal ondernemen.

More Stories
Conor McGregor bestbetaalde sporter van afgelopen jaar